Кропивницький: на Олексіївці відбувся рейд (ФОТО)

Грудень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 1089 | Коментарі: 0

Як тільки розпочинається опалювальний сезон, кількість пожеж у приватному житловому секторі різко зростає.

Тому у доцільності та користі проведення інформаційно-просвітницької роботи з населенням немає жодних сумнівів. Постійно фахівці Управління ДСНС України у Кіровоградській області проводять роз’яснювальну роботу з громадянами у кожному районі Кіровоградщини.

Сьогодні, 28 грудня, працівники Служби порятунку завітали до жителів мікрорайону Олексіївка у м.Кропивницький. Взимку громадяни масово використовують електричні прилади та системи опалення для обігріву житла. Тож лише неухильне дотримання правил пожежної безпеки при користуванні ними є запорукою спокою та здоров’я людей, які ними користуються. Фахівці рятувальної справи при спілкуванні з мешканцями міста пояснили основні принципи та правила пожежної безпеки.

Зважаючи на те, що незабаром Новорічні свята, актуальними питаннями, на яких зосереджували увагу рятувальники, були також правила безпеки під час використання піротехнічних виробів. Для того, щоб люди усвідомили необхідність дотримання правил безпеки, рятувальники привели статистику виникнення загорань по всій Кіровоградській області.

Рятувальники мають надію, що їхня робота допоможе громадянам поновити правила пожежної безпеки у пам’яті, а також вжити заходів по усуненню недоліків у власних оселях. Крім цього, кожному зі співрозмовників залишили інформаційну листівку з номерами екстрених служб.

Прес-служба У ДСНС в області

Як тільки розпочинається опалювальний сезон, кількість пожеж у приватному житловому секторі різко зростає.

Як тільки розпочинається опалювальний сезон, кількість пожеж у приватному житловому секторі різко зростає.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool