Кропивницький: музиканти The Stingears про гастролі, плани та мрії (ФОТО)

Вересень 29, 2016 | Новини | Переглядів: 1519 | Коментарі: 0

Перебуваючи з концертом у Кропивницькому, музиканти tribute гурту The Stingears Євген Наумов та Олександр Рябко дали ексклюзивне інтерв’ю для FOTOINFORM.NET  Артисти розповіли про гурт, творчі плани, мрії та дива.

The Stingears – проект досить новий. Минув тільки рік з початку перших репетицій. Презентація проекту відбулась у лютому цього року в столичному клубі "Диван". Відтоді The Stingears виступають на різних концертних майданчиках України. Минулої п'ятниці гурт завітав до Кропивницького і «запалив» глядачів нашого міста. І це не дивно, адже в цьому колективі грають професіонали своєї справи, які на 100% викладаються на сцені.

Кожен з учасників гурту має великий сценічний досвід. Гітарист Євген Наумов грає в команді відомого артиста Alekseev та успішно працює разом з Олександром Рябко в кавер-бенді «Маестро Лінкольн». Раніше Євген, Сергій Горай (ініціатор створення гурту ) та Ярослав Товарянський (бас) грали у популярній групі «Авіатор». Олексій Бережний (ударні) працював з гуртом YouCrane. Крім того Марина Крамаренко (клавішні) встигає викладати музичне мистецтво у Студії музичного розвитку, а Євген Наумов – в Американській музичній академії.

Музиканти розповіли нам, що ідея створення колективу The Stingears виникла в основного бас-гітариста гурту Сергія Горая: «Він запропонував зібрати такий кавер-бенд, оскільки захоплюється творчістю Стінга, а назву гурту придумала Марина Крамаренко,- розповідає Євген Наумов. - Над підготовкою програми ми працювали три-чотири місяці. Адже tribute band це той формат, у якому не можна багато грати від себе, потрібно дотримуватись дуже чіткого формату виконання. Ми, як мінімум, щотижня збиралися повним складом, постійно переслуховували студійні записи Стінга, його концертне виконання, порівнювали, і в такий спосіб формували програму».
Виконуючи легендарні твори Стінга, музиканти мають ідею стати його офіційними представниками в Україні. «В теорії існує можливість стати офіційним tribute гуртом, хоча ми поки що не маємо чіткого розуміння того, як саме досягається таке представництво. Проте така ідея є, і рано чи пізно ми постараємося її втілити»,- акцентує Євген.

Крім того, у артисти мають ще декілька творчих мрій, однією з них з нами поділився Олександр Рябко: «Дуже хотілось би зіграти із симфонічним оркестром. Це - складна у втіленні мрія, але було би круто».
Музику виконавці вважають невід'ємною частиною життя. Євген акцентує: «Музики у моєму житті дуже багато, і це радує. Коли я ще навчався в школі, то грати на гітарі міг тільки у вільний час. Заняття музикою було захопленням, яке різко контрастувало з усім іншим, чим я займався. Зараз мені, на щастя, вдалося зробити так, що я не займаюся абсолютно нічим більше, окрім самої музики. Хіба що годую кота зранку (сміється)».

Кропивницький: музиканти The Stingears

Кропивницький: музиканти The Stingears

Кропивницький: музиканти The Stingears

Олександр підкреслив: «Я політолог за освітою, і тільки зараз отримую музичну освіту. Коли я був на третьому чи на четвертому курсі, думав, що буду політологом, а музика для мене завжди залишатиметься лише хобі. Та згодом зрозумів: якщо ти хочеш в чомусь бути успішним, треба направити на це всі свої сили. Я відмовився від аналітичної та всякої партійної роботи і зрозумів, що музика для мене – це все, це так званий емоційний якір. Коли граю, співаю, я від цього кайфую. Музика - це те, заради чого варто вкладатись на 100%, і іншої такої справи ніякої немає».

Ми запитали, чи здатна музика змінювати світ на краще і творити дива. «Однозначно так, але одна пісня не може змінити людину чи світ, треба, щоб цього було багато,- говорить Олександр,- Я думаю, що мистецтво загалом – це єдине, завдяки чому можливі дива і якісь позитивні речі. Музика – це як останній острів, де можна пояснити нотами і звуками те, що ми не можемо передати словами».
«Я не схильний мислити категоріями "диво", "чудо" і тд, - ділиться Євген,- Те, що ми вважаємо дивами - це дуже складні культурні процеси, які, завдяки музиці, образотворчому мистецтву, архітектурі та іншим видам мистецтва якимось чином впливають на велику кількість людей, соціальні групи. Справжнє мистецтво ніколи не пропонує насильницьких способів вирішення проблем, не пропагує агресію. Я майже не знаю митців, які агресивно поводяться в побуті».

Також Олександр та Євген повідомили про найближчі плани гуртів The Stingears та «Маестро Лінкольн». За їх словами, вони планують об’їхати якомога більше міст, зіграти якомога більше концертів, поділитися драйвом зі слухачами.
Отож побажаємо музикантам успіхів у досягненні своїх цілей та з нетерпінням чекаємо наступних зустрічей, аби поділитися з нашими читачами.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool