Кропивницький Музей мистецтв: Афіша 5-11 липня

Липень 05, 2021 | Новини | Переглядів: 1479 | Коментарі: 0

5 липня 2021 року о 16.00 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення з фоамірану «Квітки».

(Необхідні матеріали: фетр, фоаміран). Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.                       

Проводить: Тетяна Костенко – старший науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»

6 липня 2021 року о 15.30 у відділі музею – картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення квітки-логотипу до відзначення 30-ї річниці Незалежності України #Наша _незалежність #Марафон _30
(Необхідні матеріали: фетр, фоаміран).
Запрошуємо дітлахів та дорослих поринути у світ творчості і натхнення.
Вартість участі у майстер-класі – 27 грн.                       

Проводить: Анна Татарова – художник-реставратор ІІ категорії Музею мистецтв

8 липня 2021 року о 17.00 відбудеться презентація інсталяції "Сховище ідей": внесок студентів у вистави Школи виконавських мистецтв Університету ім. Еджертона Райєрсона, Торонто, Онтаріо, Канада. Концепція - Карен Мак-Каллум і Керолайн О'Брайєн. Сценічні фото - Павла Босого.

Проводить: Павло Босий - краєзнавець, історик, художник, громадський діяч, сценограф, професор театрального мистецтва університету Райєрсон (Торонто, Канада).

10 липня 2021 року о 15.00 відбудеться онлайн екскурсія «Подорож до світу мистецтва».
Проводять: Леся Нестройна – старший науковий співробітник відділу науково-просвітницької роботи та Тетяна Костенко – старший науковий співробітник відділу музею – картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool