Кропивницький: лікар вимагав хабара

Березень 27, 2018 | Новини | Переглядів: 965 | Коментарі: 0

Кіровоградською місцевою прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки в Кіровоградській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Кропивницького відділу поліції на вимаганні та отриманні 5 тис грн неправомірної вигоди викрито одного з завідуючих відділенням Кіровоградської обласної психіатричної лікарні.

Неправомірну вигоду у зазначеному розмірі лікар вимагав за сприяння у визнанні особи неосудною, в тому числі у оформленні відповідної медичної документації.

Завдяки спільним злагодженим діям правоохоронних органів вчора, 26 березня 2018 року, медичного працівника викрито на отриманні неправомірної вигоди.
Правова кваліфікація кримінального правопорушення ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).
Слідчі дії тривають. Вирішується питання щодо повідомлення лікарю про підозру та обрання відносно нього міри запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool