Кропивницький: керівництво Управління взяло участь у відеоконференції ДСНС України

Квітень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 991 | Коментарі: 0

6 квітня в ДСНС України в режимі відеоконференції пройшов інструктаж керівників та відповідальних посадових осіб структурних підрозділів апарату ДСНС України, старших оперативних груп, начальників чергових змін ДСНС, залучених до несення служби в період святкових та вихідних днів з 7 по 10 квітня 2018 року.

Зокрема йшлося про організацію заходів щодо протидій загрозам та організації реагування на надзвичайні ситуації, пожежі та події під час святкових заходів.

По завершенню відеоконференції начальник Управління ДСНС у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк поставив відповідні завдання службам Управління щодо запобігання та негайного реагування на можливі надзвичайні події під час великодніх святкових днів.

Наразі з метою організації належної готовності підпорядкованих підрозділів Управління ДСНС в області до дій на випадок виникнення надзвичайних подій чи ситуацій виконано ряд заходів. Зокрема підрозділи переведено на посилений варіант несення служби на цей період. Загальна чисельність угрупування сил У ДСНС в області, які несуть цілодобове чергування та можуть бути задіяні для проведення першочергових робіт в Кіровоградській області, становить 56 одиниць техніки та 264 чоловіка особового складу. У разі необхідності, для посилення підрозділів, які виконують завдання та розширення фронту робіт, можуть бути задіяні 65 одиниць техніки і 256 чоловік особового складу.

Підрозділи Управління ДСНС у Кіровоградській області готові до виконання завдань за призначенням.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool