Кропивницький: керівництво Управління взяло участь у позачерговому засіданні Державної комісії ТЕБ та НС

Березень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 1083 | Коментарі: 0

За даними Укргідрометцентру, 17, 18 та 19 березня українців чекає ще одне випробування негодою. Зокрема на Кіровоградщині передбачається сильний дощ та мокрий сніг (18 березня – сильний сніг та хуртовини), місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, пориви вітру 15-22 м/с, зниження нічної температури до -10-16ºС.

З метою недопущення порушень у роботі систем життєзабезпечення населення у цей період відбулось позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у режимі відеоконференції. Головував на засіданні Віце-прем’єр-міністр України – Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, перший заступник голови Комісії Геннадій Зубко.

На розгляд були винесені два питання: інформація про ускладнення погодних умов на території України 17-19 березня 2018 року та заходи центральних і місцевих органів влади щодо протидії загрозам під час ускладнення погодних умов.

Кіровоградщину на засіданні представляли голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко та його перший заступник Сергій Коваленко, начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк та очільник ГУ НП полковник поліції Сергій Кондрашенко.

Йшлось про те, що очікувана негода може призвести до порушення руху транспорту, а також ускладнити роботу енергетичної, будівельної галузей та комунального господарства. З метою запобігання надзвичайним ситуаціям, мінімізації їх наслідків та оперативного реагування на них було організовано інформування населення про заходи безпеки та порядок дій під час негоди, вжито заходів із протидії природним загрозам та задля оперативного реагування на них, перевірено готовність сил і засобів, зокрема інженерну техніку, автомобілі підвищеної прохідності, мобільні пункти обігріву, автономні джерела електроживлення та насосні станції.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool