Кропивницький: Іноземець-футболіст примусово повернувся на батьківщину

Листопад 13, 2020 | Новини | Переглядів: 634 | Коментарі: 0

18-річний іноземний громадянин цього ранку залишив Україну та повертається до Республіки Кот-д'Івуар. Його примусово видворили працівники Управління Державної міграційної служби у Кіровоградській області за рішенням суду.

Минулого року професійний футболіст у місті Кропивницький отримав посвідку на тимчасове проживання на підставі укладеного контракту з місцевим Дитячо-юнацьким футбольним клубом "Олімпік". У червні цього року термін дії документа сплинув, подальша співпраця з футбольним клубом продовжена не була. Молодий чоловік не мав законного заробітку та постійного місця проживання.

Перебувати надалі легально у Кропивницькому іноземець вже не мав підстав.

30 жовтня Ленінський районний суд прийняв рішення про примусове видворення іноземця. Не маючи фінансової можливості залишити Україну, на своє примусове видворення неврегульований мігрант очікував у Державній установі «Миколаївський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України».

13 листопада з Міжнародного аеропорту "Бориспіль" іноземець відлетів додому.

Управління ДМС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool