Кропивницький: головний рятувальник області вітає з Днем Збройних Сил України

Грудень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 764 | Коментарі: 0

Шановні військовослужбовці, учасники антитерористичної операції та ветерани війни! Щиро вітаю вас з Днем Збройних Сил України!

6 грудня у Державі відзначають свято, яке асоціюється з мужністю та стійкістю людського характеру, силою духу та відданістю Батьківщині.

Сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків, виявляють щирий патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність, відстоюють недоторканість та територіальну цілісність України. Саме зараз, у складний час для України, Ви залишаєтесь вірними присязі, демонструєте високий рівень професіоналізму й відданість справі, докладаєте максимум зусиль для підтримання належної бойової готовності.

Щиро бажаю Вам незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, підтримки товаришів, міцного здоров’я та здійснення всіх Ваших мрій і побажань, а також – миру та спокою на українській землі.

Щастя, добра та злагоди Вам і Вашим родинам, дорогі воїни та ветерани!
Зі святом Вас!


З повагою, Начальник Управління ДСНС України  у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool