Кропивницький: чим пригощатимуть городян на фecтивалі вуличної їжі (пряма трансляція)

Липень 01, 2019 | Новини | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Зараз у місті Кропивницький у прес-клубі відбувається прес-конференція, на якій організатори Фестивалю вуличної їжі розповідають про детальну програму смачного дійства, повідомляє FOTOINFORM.NET

Фестиваль пройде 6-7 липня у Кропивницькому, це вже буде четвертий Фестиваль вуличної їжі у нашому місті, що його проводить громадська організація «Клуб рестораторів Кропивницького». Михайло Антоньєв, президент Клубу рестораторів розповідає представникам місцевих ЗМІ про особливості четвертого Фестивалю вуличної їжі.

Також журналісти зможуть першими спробувати деякі страви, що їх приготували для городян учасники фестивалю.

ФОТОИНФОРМ пропонує переглянути пряму трансляцію з цієї прес-конференції. Для перегляду треба перейти за посиланням у меню сайту - ПРЯМА ТРАНСЛЯЦІЯ 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool