Кропивницький: бібліотекарі прозвітували перед громадою

Січень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 956 | Коментарі: 0

14 січня звітували перед громадою про свою діяльність у 2016 році працівники бібліотеки-філії №4 міської ЦБС.

Сьогодення вносить значні корективи у роботу сучасної бібліотеки, і бібліотекарі, використовуючи сучасні інформаційні технології, чимдуж намагаються йти у ногу з часом, запроваджуючи інноваційні підходи і форми обслуговування населення.

Завідуюча бібліотеки Ірина Абрамова нагадала присутнім про найбільш вдалі та пам’ятні події і заходи, які відбувалися у бібліотеці, проінформувала про участь філії у різноманітних акціях, конкурсах, святах, що проходили у нашому місті протягом року.

Користувачі дали схвальні відгуки про роботу книгозбірні та її працівників і висловили надію, що і надалі бібліотека-філія №4, що є культурним осередком для мешканців прилеглих мікрорайонів, буде стрімко розвиватися, збагачувати книжковий фонд новими цікавими виданнями та виголосили готовність завжди підтримувати улюблену бібліотеку в усіх її добрих справах і починаннях.

Бібліотекарі подякували присутнім на заході за відданість книзі та читанню і запевнили у прагненні зробити життя місцевої громади більш насиченим і змістовним, забезпечуючи її потрібною інформацією та підтримуючи у пошуку знань та мудрості.

Абрамова І.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool