Кропивницький: бібліотекарі організували патріотичні сходинки

Листопад 21, 2017 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

21 листопада відзначили 4-ту річницю початку Революції Гідності та вшанували Героїв Небесної Сотні учасники патріотичних сходинок «Літопис Революції Гідності», що відбулися у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи ( вул. Яновського,60).

Бібліотекарі розповіли учням вищого професійно-технічного училища №9 про буремні події, що сталися під час Єврореволюції, коли українці, прагнучи свободи і справедливості, повстали проти свавілля влади і приниження.

Розповідь супроводжувалася показом відеокадрів, відзнятих під час Майдану. Учасники заходу висловили своє відношення до революційних подій 2013-2014 року, вшанували пам’ять полеглих героїв хвилиною мовчання, ознайомилися з книжково-ілюстративною виставкою, розгорнутою до Дня Гідності та Свободи у читальній залі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool