Кропивницький: бібліотека, яка завжди поруч

Вересень 30, 2018 | Новини | Переглядів: 835 | Коментарі: 0

До Всеукраїнського дня бібліотек у бібліотеці-філії №4 міської централізованої бібліотечної системи пройшов День Відкритих дверей «Бібліотек@ на всі 100%!».

 І хоч день видався по-осінньому похмурим, працівники філії доклали максимум зусиль, щоб підняти настрій усім, хто завітав цього дня до бібліотеки.

Дегустація книжкових новинок, презентація книг сучасних українських авторів, експрес-опитування «Мільйон думок про книжки», підведення підсумків бібліо-фотосушки «В об’єктиві книга і читач», що тривав у філії з початку року, запрошення на відеомандрівку «Подорож крізь віки» про історію створення книги і бібліотеки, огляд виставки-рейтингу «Пазл читацьких переваг», оформленої книгами, які, за думками читачів, стали для них відкриттям року, участь малечі у веселому конкурсі, під час якого, вільно орієнтуючись у бібліотечному просторі, виконували завдання на кмітливість, - ось далеко не повний перелік заходів, які підготували бібліотекарі для своїх користувачів.

З задоволенням відвідувачі фотографувалися на згадку у стилізованій під бібліотеку минулого ретро-зоні, та подорожували залами бібліотеки, дізнаючись, що проводити свій вільний час у бібліотеці не тільки приємно, а й корисно.

Абрамова І.В.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool