Кропивницьким малюкам свідоцтва про народження вручив заступник міністра юстиції

Жовтень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 895 | Коментарі: 0

 В рамках  робочого візиту заступник міністра, разом з очільником міста Андрієм Райковичем, секретарем міської ради Андрієм Табаловим та начальником управління охорони здоров’я Оксаною Макарук відвідали пологовий будинок №1 в обласному центрі.

Гія Гецадзе мав можливість ознайомитися з роботою закладу, виконаним тут капітальним ремонтом, умовами перебування в палатах, закупленим і встановленим обладнанням, з яким працюють медики.

Про це FOTOINFORM.NET  повідомили у прес-службі Кіровоградської міської ради

Побаченим заступник міністра лишився задоволений. А під час спілкування з родинами, що вже виписуються з пологового будинку, Гія Гецадзе виконав приємну місію і вручив дев’яти малюкам перші у житті документи - свідоцтва про народження. Подарунки новонародженим вручили також міський голова Андрій Райкович та секретар міської ради Андрій Табалов. Трьом дівчаткам та шести хлопчикам вони подарували їх перший дитячий посуд.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool