Кропивницькі вихованці щколи моделей привезли з Грузії нагороди

Липень 07, 2021 | Новини | Переглядів: 1760 | Коментарі: 0

SUPER GRAND PRIX грузинського фестивалю «Батумська хвиля 2021» привезли в Кропивницький вихованці школи моделей та естетичного виховання «Mix models»

З черговою перемогою повернулися із Грузії кропивницькі вихованці щколи моделей та естетичного виховання "Mix models" ( керівник Олена Рудковська)

В сонячному Батумі 27 червня відбувся Міжнародний фестиваль творчості та таланту «Батумська хвиля 2021». Конкурс проходив під егідою CID-UNESCO і представництва
міжнародної асоціації виконавчого мистецтва WAPA в Кавказькому регіоні.

Діти презентували нову креативну постановку «Сальвадор Далі. Іnspiration» (хореограф-постановник Юлія Тодосієва»), глядачі змогли побачити живі картини Сальвадора Далі (велика подяка за надану колекцію для постановки колективу Львівського фахового коледжу індустрії моди КНУТД) та інші персонажі епохи великого Далі.

Члени журі високо оцінили виступ кропивницького колективу та присудили школі моделей "Mix models" Супер Гран Прі всього фестивалю та запросили як переможців на Міжнародний фестиваль в Італію, який відбудеться в серпні в італійській столиці, Римі.
Олена Рудковська розповіла ,що цей номер про творчість, про політ фантазії, про свободу своїх відчуттів і вільні висловлювання своїх думок. Про ту мить щастя, коли приходить натхнення, про важливість самореалізації і пошук шляхів…
Запам'ятається для всіх учасників фестивалю різноманітна культурна програма, завдяки якій в гостинній Грузії діти за 13 днів встигли покупатися і позасмагати на морі, побувати в батумському Ботанічному саду, насолодитися гірськими пейзажами Мачахели і загадкового каньйону Мартвілі, погуляти в парку музикантів в Шекветілі, весело провести час в парку атракціонів «Ціцінатела", відчути себе Гулліверами в парку мініатюр Грузії, погуляти по красивому Батумі і яскравій набережній, покупатися у відкритому морі під час круїзу на теплоході, повеселитися на форелевій фермі і відмінно провести час в басейні готелю вечорами.

«Браво!» світу, який за допомогою мови мистецтва об'єднує міста і країни, материки і континенти, думки і серця людей.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool