Кропивницькі студенти обирають ПриватБанк

Лютий 06, 2019 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

Українські студенти вважають ПриватБанк найбільш привабливим роботодавцем року серед усіх українських банків. 

За підсумками дослідження ринку роботодавців за 2018 рік, яке щорічно в Україні проводить компанія Ernst & Young, ПриватБанк шостий рік поспіль став роботодавцем №1 в галузі, а у 2018 році покращив свої позиції у загальному рейтингу, посівши 3 місце серед понад 450 роботодавців для студентів.

«Сьогодні понад 70% нових співробітників банку – це молоді фахівці або студенти старших курсів без досвіду роботи, – зазначає керівник Напрямку трудових ресурсів ПриватБанку Ольга Хлиніна. – Ми пропонуємо велику кількість вакансій для студентів і молоді – робота в контакт-центрах, відділеннях і в головному офісі банку. Стати співробітником банку дуже просто, достатньо пройти унікальну програму онлайн-практики для студентів, отримати високі бали та бути автоматично зарахованим до кадрового резерву ПриватБанку».

За словами рекрутерів ПриватБанку, сьогодні на банківському ринку найбільш затребувані випускники таких спеціальностей, як економіка, математичні й соціальні науки. Також, як і раніше, банкам потрібні молоді юристи та ІТ-фахівці.

Компанія E&Y щорічно проводить дослідження «Найкращий роботодавець» серед студентів з метою аналізу привабливості роботодавців на ринку праці, а також визначення переваг студентів під час вибору місця роботи.

Кропивницькі студенти, ПриватБанк, кропивницкий, кировоградские новости


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool