Кропивницькі рятувальники завітали до Первозванівської громади (ФОТО)

Травень 25, 2023 | Новини | Переглядів: 812 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині стартував Всеукраїнський соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу».

На Кіровоградщині стартував Всеукраїнський соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу».

На Кіровоградщині стартував Всеукраїнський соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу».

На Кіровоградщині стартував Всеукраїнський соціальний проєкт «Відкриті уроки футболу».


І сьогодні, 25 травня, в рамках реалізації проєкту на території Первозванівської громади Кропивницького району Кіровоградська обласна асоціація футболу спільно з органами виконавчої влади та місцевим самоврядуванням організували урочистий захід для підростаючого покоління, що цікавляться футболом.

В смт Первозванівка усіх охочих цього дня запросили до місцевого спортивного стадіону. Серед запрошених гостей були і рятувальники, які завітали на захід не просто із цікавості. Адже це гарна нагода поспілкуватися з підростаючим поколінням, розповісти їм про важливі правила безпечної поведінки. А особливого сенсу така робота набуває перед початком тривалого періоду літнього відпочинку. У цей період діти перебуватимуть здебільшого без нагляду дорослих, можливо рушать на відпочинок до лісу чи водойм, а відтак вкотре нагадати їм про правила безпеки – найперше завдання для надзвичайників.
Тож, сьогодні фахівці Служби порятунку розповідали учасникам заходу про вибухонебезпечні предмети. Як виглядають? Де можна натрапити на одну з таких небезпечних знахідок? І найголовніше! Що робити, коли побачили боєприпас або предмет зовні на його схожий? На ці та інші запитання відповідав фахівець групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Від нього молоді спортсмени дізналися про роботу саперів ДСНС та багато корисного з основ мінної безпеки.
А бажаючих приміряти справжній бойовий одяг українських саперів вишикувалася ціла черга. Хвиля позитиву захопила усіх, кому пощастило одягти бойові обладунки вибухотехніка. І фотосесія на згадку про це довершила враження від спілкування з надзвичайниками.
Усі учасники заходу отримали від рятувальників інформаційні листівки з нагадуванням про правила безпеки під час літнього сезону відпочинку та застереження від небезпек воєнного часу.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool