Кропивницькі патрульні затримали крадіїв майна з території заводу

Серпень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 711 | Коментарі: 0

Вчора, 17 серпня, близько 2-ї години ночі екіпаж патрульної поліції отримав виклик від охоронця місцевого заводу про те, що на території підприємства по вулиці Верхня Пермська двоє невідомих осіб здійснюють крадіжку майна.

Прибувши на місце виклику за лічені хвилини, патрульні виявили двох осіб в чорних масках та рукавицях. Побачивши правоохоронців, імовірні злочинці намагалися втекти, але марно.

Обох осіб поліцейські затримали. А поруч виявили місце, де викрадені металеві предмети були приготовлені до завантаження в автівку. Зокрема серед них були зварювальний аппарат, каністра, електроди, лещата. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Нагадуємо, що крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення є тяжким злочином і карається позбавленням волі на строк до шести років. 

Патрульна поліція Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool