Кропивницькі лялькарі запрошують на новорічну прем’єру

Грудень 25, 2020 | Новини | Переглядів: 618 | Коментарі: 0

Вже сьогодні кропивницькі лялькарі розпочинають показ нової зимової казки з ростовими ляльками «Крадіжка в новорічну ніч».

Авторка і постановниця – заслужена артистка України, головна режисерка Кіровоградського академічного обласного театру ляльок Вікторія Ставріаніді-Стогодюк. 

Казковий сюжет побудований на детективній історії, у якій з родини тітоньки Корівки лісові злодюжки викрадають Телятко-немовлятко. На пошуки розбійників вирушає ціла команда пошуковців, серед яких є вже знайомі глядачам персонажі. Хоча час грає проти них, та все ж таки, подальші події, які розгортаються у казці, закінчуються хеппі-ендом.
Колектив театру ляльок щиро вітає мешканців і гостей міста з прийдешніми святами – Різдвом Христовим та Новим Роком! І запрошує на перегляд нової цікавої казки, а також на зустріч з добрим Дідусем Морозом і тендітною Снігуронькою, які подарують усім присутнім позитивні емоції і створять чудовий святковий настрій!

«Крадіжка в новорічну ніч» (3+) та розважальні програми відбуватимуться:
з 25 по 31 грудня, а також 5, 6, 7 січня - об 11.00 годині;
27 грудня та 2 і 3 січня – об 11.00 та о 13.00 годині.

Перебування у театрі – тільки у захисній масці.

Довідки за тел. (0522) 24-28-94, 24-37-76, (095) 036 83 21, (097) 707 31 72

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool