Кропивничанин намагався продати за кордон комплектуючі до вертольотів (ФОТО)

Листопад 09, 2023 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва обласної прокуратури повідомлено про підозру жителю Кропивницького за фактом порушення порядку здійснення міжнародних передач товарів, що підлягають державному експертному контролю (ч.1 ст.333 КК України).

За даними слідства, підозрюваний - колишній працівник слідчого ізолятора, намагався незаконно переправити за кордон товари, що піддягають експортному контролю. Йдеться про комплектуючі запчастини до літальних апаратів, зокрема й ті, що використовуються для військових вертольотів.

Кропивничанин намагався продати за кордон комплектуючі до вертольотів

Кропивничанин намагався продати за кордон комплектуючі до вертольотів

Кропивничанин намагався продати за кордон комплектуючі до вертольотів

Про продаж вказаного обладнання ним було розміщено відповідні оголошення на спеціалізованих сайтах продажів. Комплектуючі запчастини переправляв іноземним покупцям через сервіси міжнародних перевезень. Нелегальний експорт приховував шляхом внесення недостовірних відомостей до товарно-транспортних декларацій.

Викрили фігуранта справи на одному із поштових відділень міста, безпосередньо під час оформлення такого «вантажу».

Досудове розслідування - УСБУ в області  

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool