Кропивничани вже можуть купувати квитки на новорічні і різдвяні свята

Листопад 18, 2016 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

ПриватБанк відкрив продаж залізничних квитків на найпопулярніші напрямки в період новорічних і різдвяних свят: Львів, Ужгород, Івано-Франківськ, Миколаїв, Одеса та Кам'янець-Подільський.

Сьогодні у відділеннях ПриватБанку, терміналах самообслуговування, Приват24 і на сайті bilet.pb.ua ще можна купити квитки на період свят і канікул, але кількість вільних місць на популярних туристичних напрямках зменшується з кожним днем.

«Сьогодні у наших клієнтів є можливість вдало спланувати свою святкову подорож, купивши за декілька кліків квиток на поїзд через свій смартфон, комп'ютер або найближчий термінал самообслуговування, – говорить керівник напряму «Платежі та перекази» ПриватБанку Михайло Рогальський. – Усі наявні квитки на потяги доступні у вільному продажі, але сьогодні потрібно поквапитися, щоб встигнути придбати квитки до свят».

Продаж квитків на «новорічні» напрямки стартувала в усіх відділеннях, терміналах самообслуговування банку, а також на спеціальному сайті bilet.pb.ua і Приват24. Продаж квитків відкривається за 45 діб до дати відправлення поїзда, електронний квиток з QR-кодом дає право проїзду в поїзді без обміну на «паперовий» квиток. Крім залізничних квитків, ПриватБанк дає можливість швидко та зручно купити квитки на автобус і літак у будь-якому напрямку по Україні та за кордон.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool