Кропивничани можуть отримувати бонуси за гастрономічну насолоду

Січень 30, 2019 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

Кафе Камелія, що у Кропивницькому за адресою вул. Гагаріна, 4/11, стало новим партнером ПриватБанку, долучившись до програми Бонус Плюс та ставши членом привілейованого Дисконтного Клубу ПриватБанк VIP. 

Відтепер клієнтів ПриватБанку зігріватимуть не лише гарячі страви, приготовлені з любов’ю та з найсвіжіших фермерських продуктів, домашній затишок сімейного кафе, але й знижки та бонуси, отримані за розрахунки картками ПриватБанку.

Розраховуючись карткою Голд, відвідувачі отримають 2% на свій бонусний рахунок. При розрахунках преміальними картками знижки - до 5% від вартості послуг.

Мережа партнерів програми «Бонус Плюс» на Кіровоградщині налічує більше 1300 торгівельно-сервісних точок, які надають клієнтам ПриватБанку бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на їх бонусний рахунок.

«Лише нещодавно ми почали працювати з ПриватБанком, - розповідає Аліна Лінчевська, керуюча справами кафе «Камелія». - Впровадження сучасних методів оплати мають працювати на імідж кафе, збільшувати кількість задоволених клієнтів. Крім того, ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у випадку використання та застосування сучасних інноваційних важелів, якими з нами ділиться ПриватБанк. Сьогодні - це бонусні програми, які вже мають мільйони своїх прихильників. Чекаємо на клієнтів, які з задоволенням витрачатимуть свої бонуси у нашому кафе».

Тепер кожне відвідування кафе «Камелія» принесе не лише задоволення від високопрофесійної роботи кухарів, але й приємну винагороду у вигляді бонусів та знижок.

Кропивничани, бонуси за гастрономічну насолоду,приватбанк

«Інструменти, які надає ПриватБанк, підвищують престиж закладу і кількість задоволених клієнтів, - розповідає Олена Копієвська, керівник Направлення Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку. - Вони користуються заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств-партнерів, власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг».

На території Кіровоградщини працюють більше 1300 партнерів програми «Бонус плюс» та 50 учасників «Дисконтного клубу», які надають високий рівень сервісу і знижки при оплаті картками ПриватБанку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool