Кропивничанам пропонують скористатись послугами оновленого депозитарію

Жовтень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 919 | Коментарі: 0

Осінь лишень натякнула нам на холоди, а ми вже мріємо про зимовий відпочинок. Одні уявляють себе у теплих краях, а інші - на зимових лижних трасах. Та зовсім не важливо, як і де ми плануємо отримати свій релакс. Кожен має власну думку на цей рахунок. Але всі впевнені в одному - аби не зіпсувати насолоду відпочинку, слід заздалегідь подбати про безпеку та схоронність найцінніших речей: важливих паперів, документів, прикрас, грошей тощо.

Домашній сейф не може гарантувати повну безпеку речей, які будуть в ньому зберігатися. Крім того, розміщення надійного сейфа в помешканні пов’язане із великими клопотами та суттєвими витратами. Наразі домашні сейфи не захищені від злому або крадіжки, а пожежа чи погодні катаклізми здатні назавжди знищити чи пошкодити найцінніше.

ПриватБанк рекомендує кропивничанам довіритись професіоналам та передати всі клопоти щодо зберігання цінностей у банківських сейфових скриньках, і не лише під час відпусток.

У жовтні головне відділення Кіровоградської філії ПриватБанку, що по вул.Преображенській, 26/70, оновили свій депозитарій, підвищивши ступінь захисту і збільшивши кількість сейфових скриньок.

"Нові сейфи сертифіковані відповідно до вимог європейських стандартів безпеки, заведені нові ключі доступу, - повідомила Оксана Пасічніченко, керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Кожна сейфова скринька має два замки, які відкриваються при одночасному повороті двох ключів, один з яких знаходиться у клієнта, а інший - у банкіра. Система двох ключів гарантує збереження майна у випадку крадіжки чи втрати ключа від скриньки”.

Клієнти мають можливість обирати не лише розмір сейфу залежно від обсягу майна, але й термін його оренди. Крім того, можна надати право доступу до скриньки будь-якій довіреній особі або укласти тристоронній договір оренди. В такому випадку клієнт може мати доступ до сейфу лише спільно зі своїм партнером.

“Не один раз я користувалась сейфовою скринькою ПриватБанку, - ділиться кропивничанка Вікторія, - і як вирушала на відпочинок, і для зберігання цінних паперів. Спокійно подорожую і не переймаюся: що там вдома, чи бува ніхто не вирішив перевірити мої статки. Часи нині не прості, кримінальні”.

Вартість оренди сейфа залежить від терміну, а також розміру скриньки. Оренда невеликої скриньки для зберігання документів чи коштовностей обходиться від 1 гривні на добу.

Кропивничани можуть скористатись послугами депозитарію у регіональному управлінні (вул.Преображенська, 26/70), відділенні “Богдана Хмельницького” (вул.Преображенська, 2), відділенні “Перспективному” (вул.В.Перспективна,8) та у VIP-центрі (вул.50 років Жовтня 1а)”. Сейфовими скриньками обладнані відділення №40, що у м.Світловодську (вул.Героїв України,58) та у Олександрійському відділенні (пр-т Соборний,122).

ПриватБанк забезпечує повну схоронність майна і гарантує таємницю відомостей про клієнта і про проведені операції з сейфом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool