Кропивничан запрошують на навчання

Лютий 24, 2017 | Новини | Переглядів: 997 | Коментарі: 0

Кропивницьким відділом поліції ГУНП в Кіровоградській області проводиться прийом документів від бажаючих вступити на навчання до вищих навчальних закладів зі специфічними умовами навчання, які здійснюють підготовку поліцейських для підрозділів Національної поліції України.

Підготовка поліцейських здійснюється у навчальних закладах:
- Національній академії внутрішніх справ (м. Київ);
- Харківському національному університеті внутрішніх справ;
- Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ;
- Одеському державному університеті внутрішніх справ;
- Львівському державному університеті внутрішніх справ;
- Донецькому юридичному інституті МВС України (дислокація м. Кривий Ріг).

Зазначені навчальні заклади здійснюють підготовку фахівців освітніх ступенів «бакалавр», «магістр» для підрозділів слідства, кримінальної поліції, превентивної діяльності та інших служб Національної поліції України.

Особам, бажаючим більш детально ознайомитись із умовами вступу та отримати інформацію стосовно порядку вступу, необхідно звернутись до Кропивницького відділу поліції за адресою: м. Кропивницький, вулиця Вокзальна, 58 або за телефоном: (0522) 39-61-77.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool