Кримські міліціонери затримали псевдомінера автостанції

Березень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 950 | Коментарі: 0

Міліціонери затримали чоловіка, підозрюваного у скоєнні неправдивого повідомлення про закладений вибуховий пристрій в будівлі автостанції в м. Судак.

Нагадаємо, 14 березня близько восьмої години вечора в чергову частину Судацького міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового МНС, який повідомив про можливе закладення вибухового пристрою на міській автостанції.

На місце події негайно виїхали співробітники слідчо-оперативної групи, вибухотехнічної лабораторії НДЕКЦ, міліціонери-кінологи, керівництво судацької міліції і прокуратури, а також сили МНС і бригада «швидкої медичної допомоги».

Правоохоронці негайно оточили потенційно небезпечну зону. При ретельному огляді території та приміщень автостанції вибухонебезпечних предметів виявлено не було.

За інформацією начальника Судацького міського відділу міліції Дмитра Крекова, правоохоронцями було проведено ряд оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення особи та місцезнаходження жартівника.

- Зловмисником виявився раніше не судимий 35-річний житель Херсонської області, який був затриманий за місцем тимчасового проживання в с. Морське м. Судака. З'ясувалося, що чоловік приїхав до Криму на заробітки, працював на будівництві. У той вечір підозрюваний посварився по телефону з дружиною. Після сварки чоловікові, що знаходився в стані алкогольного сп'яніння, прийшла в голову думка подзвонити по телефону «101» і повідомити про нібито закладений на автовокзалі міста вибуховий пристрій. Після дзвінка він спокійно ліг спати, - розповів майор міліції Креков.

Даний факт зареєстрований в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Стосовно зловмисника обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

Підозрюваному інкримінують діяння, передбачені ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України - завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших діях, що загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян, арешту терміном до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

 

  джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool