Кримінальні злочини на Кіровоградщині

Листопад 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1268 | Коментарі: 0

Найбільш резонансні злочини та події з 9 по 12 листопада

Протягом трьох діб працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 2 вбивства, 43 випадки нанесення тілесних ушкоджень, 2 пограбування, 13 крадіжок майна громадян та 8 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Долинського УМВС в області затримали за підозрою у скоєнні вбивства 39-річну жительку одного із сіл району. До райвідділу міліції надійшло повідомлення про виявлення трупу жителя населеного пункту. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Попередньо правоохоронці встановили, що 43-річний потерпілий розпивав спиртні напої у себе вдома зі знайомою. Під час застілля між ними виникла сварка, під час якої жінка схопила ножа та ударила ним чоловіка у живіт. Внаслідок великої втрати крові господар помешкання помер на місці. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Олександрійського міського відділу міліції із заявою про пограбування її неповнолітнього сина звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що на одній із вулиць міста незнайомець вихопив телефон у юнака, коли той саме розмовляв по мобільному. У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу підозрюваного у скоєнні злочину. Ним виявився 13-річний житель районного центру.

В одному із населених пунктів Кіровоградського району на території домоволодіння 49-річної місцевої жительки працівники міліції виявили близько 50 грамів коноплі та пристрій для її вживання.
А у будинку 60-річного жителя одного із сіл Добровеличківського району правоохоронці виявили близько 30 грамів подрібнених рослин коноплі.
Наркотичні засоби вилучено та направлено на дослідження. За цими фактами проводяться перевірки.

До Бобринецького райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про те, що знайомий незаконного заволодів його мотоциклом. Чоловіки разом розпивали спиртні напої, а після сварки товариш сів на його транспортний засіб та поїхав у невідомому напрямку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У результаті вжитих заходів правоохоронці встановили місцезнаходження підозрюваного та викраденого мотоцикла. Наразі транспортний засіб повернуто власнику.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool