Кримінальні злочини на Кіровоградщині

Листопад 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1164 | Коментарі: 0

найбільш резонансні злочини та події на 14 листопада 2012 року

Протягом доби працівники органів внутрішніх справ Кіровоградщини розкрили низку злочинів, серед яких 8 випадків нанесення тілесних ушкоджень, 1 пограбування, 5 крадіжок майна громадян та 8 злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотиків.

Працівники Ленінського відділу міліції затримали за підозрою у скоєнні пограбування раніше судимого 16-річного місцевого жителя. На одній із вулиць міста юнак із застосуванням фізичної сили відкрито заволодів мобільним телефоном вартістю 1400 гривень 13-річного жителя обласного центру. За цим фактом порушено кримінальну справу.

До Новоукраїнського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що до районної лікарні із проникаючим пораненням черевної порожнини доставлено 31-річного місцевого жителя. Встановлено, що тілесні ушкодження потерпілий отримав від 26-річного жителя одного із сіл району у ході сварки, що виникла між чоловіками.

Працівники Кіровоградського райвідділу міліції затримали 24-річного жителя одного із населених пунктів району, у якого виявили три паперові та один поліетиленовий згорток з подрібненою коноплею. Наркотичний засіб вилучено та направлено на дослідження. За цим фактом проводиться перевірка.

Працівники Маловисківського райвідділу міліції викрили у скоєнні злочину 19-річного жителя одного із сіл району. Зловмисник підозрюється у викраденні переднього мосту до трактора, що знаходився на території місцевого сільськогосподарського товариства. Викрадене майно вилучено та повернуто власнику.
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool