Кращим у 2011 році визнано Оникіївський лісгосп

Лютий 10, 2012 | Новини | Переглядів: 1503 | Коментарі: 0

8 лютого відбулася підсумкова колегія у Кіровоградському обласному управлінні лісового та мисливського господарства, на лісівники підвели підсумки трудового суперництва. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Так, за підсумками трудового суперництва перше місце здобуло ДП «Оникіївський лісгосп» (директор – Сергій Слюсаров, голова профкому – Валентина Червак). Друге місце присуджено дослідно-селекційному дендрологічному лісовому центру «Веселі Боковеньки» (директор – Лідія Потапчук, голова профкому – Олена Куделя), третє – ДП «Чорноліський лісгосп» (директор – Віталій Головач, голова профкому – Тетяна Хуторна). На останньому місці опинився ДП «Голованівський лігосп», отримавши перехідний символічний стимулюючий до перемоги сувенір «Черепаха».

Спеціальні призи від облпрофорганізації за результатами конкурсу на краще проведення новорічного ярмарку отримали колективи Оникіївського, Онуфріївського та Олександрівського лісгоспів.

Кращим у 2011 році визнано Оникіївський лісгосп
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool