Кожна копійка державних коштів на будівництво доріг має бути використана максимально ефективно,- Сергій Кузьменко

Листопад 20, 2017 | Новини | Переглядів: 867 | Коментарі: 0

Таке завдання Сергій Кузьменко дав керівництву Служби автомобільних доріг в області під час апаратної наради в облдержадміністрації.

Він зазначив, що до початку зими ще залишається час для завершення дорожніх робіт з тим, аби відновити їх навесні наступного року. «У нас немає завдання від держави за будь-яку ціну освоїти бюджетні кошти. Ми повинні використовувати їх максимально ефективно і якісно будувати дороги», – наголосив Сергій Кузьменко.

За його словами, нинішнього року в області було виконано значний об’єм дорожніх робіт, майже удвічі більший, ніж у минулому році. – Усе частіше від водіїв лунають схвальні відгуки, адже дороги дійсно ремонтуються, стають більш якісними, і по них можна проїхати, – зазначив голова облдержадміністрації.

Також він висловив сподівання, що у наступному році Кіровоградщина матиме ще більше можливостей щодо будівництва та ремонту доріг, адже у проекті державного бюджету на 2018-й рік, що проголосований у першому читанні, на цей напрямок закладено значні кошти. «Якщо у нинішньому році ми максимально підсилили східний напрямок, зокрема, проводили ремонт дороги на Дніпро, то у наступному році ми зосередимо наші зусилля у західному напрямку. Здійснюватимемо капітальний ремонт окремих ділянок дороги «Кропивницький – Умань», – зазначив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool