Котовська дистанція сигналізації та зв’язку утримує у справному стані магістральний кабель зв’язку довжиною майже 500 км

Лютий 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1090 | Коментарі: 0

Працівники Котовської дистанції сигналізації та зв’язку утримують у справному стані, під надлишковим тиском згідно з вимогами нормативних документів магістральний кабель зв'язку довжиною 489,6 км.

За 2013 рік було проведено роботи з ремонту 16 установок для утримання магістрального кабелю під надлишковим тиском. Працівниками дистанції постійно виконується комплекс заходів щодо забезпечення надійності роботи зв'язку, засобів автоматичного контролю технічного стану рухомого складу під час руху поїздів .
Протягом 2013 року, в межах підготовки дільниці Вапнярка – Котовськ для організації прискореного руху, працівниками дистанції проведено реконструкцію пристроїв електричної централізації непарної горловини станції Рудниця; обладнано нерегульований переїзд 3 км перегону Княжеве - Соколівка пристроями автоматичної переїзної сигналізації.
Також було виконано заміну відпрацьованих та морально застарілих електроприводів переїзних автошлагбаумів та реконструкцію переїзду 141 км станції Первомайськ-на-Бузі.
Проведено I та II етапи робіт з виконання «Програми реорганізації диспетчерських дільниць на Одеській залізниці». Змонтовано обладнання систем передачі SDH на дільниці Вапнярка – Ладижин – Зятківці. По станції Рудниця проведено роботи по модернізації пристроїв зв’язку та паркового гучномовного зв’язку.
Силами працівників дистанції проведено капітальний ремонт основних засобів дистанції та модернізація.
Крім того працівники дистанції брали активну участь у будівництві, налагодженні та введенні в дію пристроїв електричної централізації станції Олександрівка та у пусконалагоджувальних роботах при будівництві пристроїв електричної централізації станції Трикратне Помічнянської дистанції сигналізації та зв’язку, у пусконалагоджувальних роботах при будівництві пристроїв електричної централізації колійного поста 12 км дистанції сигналізації та зв’язку Одеса-Сортувальна.
Перевиконано завдання з продуктивності праці у порівнянні з 2012 року на 6%.
Нагадаємо, що за підсумками роботи у 2013 році згідно з результатами Дорожнього змагання серед структурних підрозділів Котовська дистанція сигналізації та зв’язку посіла перше місце.

*Довідка
Зараз Котовська дистанція сигналізації та зв’язку одна з найбільших на Одеській залізниці – до її складу входять 38 цехів, які розташовані в межах трьох областей на дільницях Вапнярка – Котовськ, Обхідна – Орлик. Загальна експлуатаційна довжина дистанції становить – 303,7 км, з них обладнано пристроями автоблокування – 274,2 км. На її території розташовані 22 залізничні станції та 9 колійних постів, які обладнані пристроями електричної централізації. Загальна кількість стрілок, що обслуговують працівники дистанції - 591, світлофорів – 1 тис. 242, переїздів – 60, засобів контролю рухомого складу – 22, АТС – 19, обслуговуванні та 1 тис. 347 радіостанцій.
Загальна чисельність дистанції – 358 чоловік. Основні професії: електромеханіки (старші електромеханіки) – 215 осіб та електромонтери (62 працівники). Контингент дистанції має відповідну освіту за професією, адже робота пов'язана з забезпеченням безпеки руху поїздів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool