Концерт Миколи Гнатюка у Дендропарку (ФОТО)

Вересень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 3408 | Коментарі: 2

Більше тисячі прихильників творчості народного артиста України Миколи Гнатюка зібралися у суботу біля центральної сцени Дендропарку, щоб почути пісні та побачити улюбленого виконавця.

Концерт знаного артиста, поета та композитора відбувся у Кіровограді завдяки депутату Кіровоградської обласної ради Миколі Онулу та став справжнім подарунком напередодні іменин міста – для всіх гостей парку відвідування концерту було абсолютно безкоштовним.
Понад півторагодинний виступ Миколи Гнатюка навіював приємні спогади старшому поколінню слухачів та не залишав байдужими зовсім юних гостей. А такі твори як „Малиновый звон”, „Барабанщик”, „Червона рута”, „Птица счастья” та „Смерека” кіровоградці із захватом співали разом з Миколою Гнатюком. Після концерту переповнені яскравими емоціями слухачі ще довго не хотіли відпускати артиста зі сцени.


прес-служба Дендропарку


Концерт Миколи Гнатюка у Дендропарку (ФОТО)

Концерт Миколи Гнатюка у Дендропарку (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool