Конкурс Великодня листівка буде щорічним

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 2139 | Коментарі: 0

У дні, коли вся міська громада готувалася до найвеличнішого з християнських свят – Великого Христового Воскресіння, - управління освіти міської ради започаткувало для учнівської молоді міста I-й конкурс «Великодня листівка» з метою виховання у дітей поваги до історії, культури, традицій українського народу, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

 Робота над Великодніми листівками створила і для дітей, і для дорослих дивовижну атмосферу великого свята, радості і тепла родинного кола. Бо вся наша громада – це єдина родина, єдина сім’я кіровоградців, які люблять своє місто, пишаються його історією і творять його сьогодення.

27 квітня у Кіровоградській міській раді нагороджували переможців конкурсу – учнів молодших, середніх та старших класів загальноосвітніх шкіл обласного центру.

Як відзначила голова журі конкурсу, заступник міського голови Лариса Андреєва, переможців відібрати було дуже важко, оскільки в кожну з 280 робіт, представлених на конкурс, діти вклали всю свою душу. Лариса Андреєва подякувала усім учням, які долучилися до створення Великодніх листівок, керівникам навчальних закладів, що змогли зацікавити і організувати дітей та пообіцяла, що такий конкурс у Кіровограді відтепер буде щорічним.

Переможці конкурсу отримали грамоти, подяки та цінні подарунки, люб’язно надані депутатом Кіровоградської міської ради, членом фракції Партії Регіонів, який постійно опікується проблемами духовного виховання підростаючої молоді,  Вадимом Дригою.

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool