Конкурс молодіжних проектів

Листопад 28, 2011 | Новини | Переглядів: 1299 | Коментарі: 0

Під час урочистого прийому у Кіровоградській міській раді до Міжнародного дня студента міський голова Олександр Саінсус підписав розпорядження про проведення міського конкурсу на кращий соціальний проект “Мій Кіровоград. Погляд молодих на міські проблеми та шляхи їх вирішення”.


Такий проект стартував і відділ сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради запрошує молодь міста Кіровограда взяти участь у конкурсі і надати свої пропозиції щодо вирішення нагальних міських проблем. Конкурсний проект має бути направленим на вирішення одного із проблемних напрямків роботи щодо організації життєзабезпечення міста, розвитку соціальної інфраструктури та пропонувати інноваційні шляхи вирішення цих проблем.
Чекаємо пропозиції до 10 грудня за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 41, кімната 313 (телефон 24-34-97).
Нагадуємо, що проект має відповідати наступним вимогам:
мати визначену назву та чітко сформулюване авторство;
містити розділи: актуальність, мета й завдання проекту; ресурси, необхідні для реалізації проекту; план реалізації проекту; кошторис реалізації проекту; кінцевий результат проекту;
бути надрукованим на аркушах формату А4 та пронумерованим.
Визначати переможців буде поважна конкурсна комісія, яку очолює міський голова і до складу якої входять депутати міської ради, підприємці.
Можуть бути відзначені й інші, найбільш цікаві та глибокі за змістом проекти, що містять пропозиції, які можуть бути використані у практичній діяльності органів місцевого самоврядування, громадських формувань та інших зацікавлених організацій

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool