Клуб безпеки знову зібрав дітей у Кропивницькому (ФОТО)

Грудень 23, 2023 | Новини | Переглядів: 392 | Коментарі: 0

У партнерстві з UNICEF рятувальники продовжують навчати малечу базовим основам самозахисту та дій в екстремальних ситуаціях

Для цього в одній з мобільних точок “Спільно” Дитячого фонду ООН UNICEF надзвичайники влаштовують ігрові заняття з дітьми.

Такі уроки безпеки дедалі стають популярнішими, адже сьогодні найголовнішим завданням дорослих є навчити підростаюче покоління діям, що здатні врятувати життя та здоров’я не лише в екстремальних умовах, а й у повсякденному житті.

Клуб безпеки знову зібрав дітей у Кропивницькому

Клуб безпеки знову зібрав дітей у Кропивницькому

Клуб безпеки знову зібрав дітей у Кропивницькому

Не усім батькам до снаги опанувати такі методики навчання дітей, тож, більшість з них довіряють цю роботу фахівцям. А найбільш авторитетними знавцями у сфері безпеки завжди були й залишаються рятувальники.

А відтак, малі шанувальники Клубу безпеки із задоволенням збираються у Кіровоградському обласному центрі дитячої та юнацької творчості, аби поспілкуватися з надзвичайниками та разом поринути у захоплюючий світ ігор та розваг.

Щоразу фахівцям Служби порятунку вдається зацікавити дітей пізнавальними розвагами, творчими вправами та руханками й жвавими естафетами.

Граючи, діти запам’ятовують, як треба поводитися під час повітряної тривоги, у разі пожежі, у випадку з вибухонебезпечними предметами. Вони чітко знають, що у навколишньому світі може становити для них загрозу та як захиститися від небезпеки. Цього разу говорили й про заходи безпеки під час новорічних та різдвяних святкувань, аби вони дарували малим лише радість.

Наймолодші кропивничани завжди із задоволенням приходять на такі зустрічі. І не біда, що малим шукачам пригод пожежні бойовки та каски не за розміром. Одягти їх прагне кожен, хто завітав на уроки безпеки.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool