Київщина: комунальник попався на хабарі 10 тисяч доларів США

Червень 03, 2013 | Новини | Переглядів: 1641 | Коментарі: 0

За матеріалами Управління по боротьбі з організованою злочинністю міліції Київщини відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України (одержання хабара) за фактом вимагання начальником одного з комунальних підприємств регіону 10 тисяч доларів США за надання матеріалів інвентаризаційної справи на будинок.

Під час досудового розслідування правоохоронці затримали посадовця на гарячому – у власному автомобілі він отримував вказану суму. Речові докази з місця події вилучено. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Відносно нього застосовано запобіжний захід у вигляді застави. Триває слідство. Посадовцю загрожує від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

 

 

mvs.gov.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool