Київ: за підозрою у вбивстві заарештовано депутата міської ради

Травень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 856 | Коментарі: 0

18 травня 2013 року до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві по телефону «102» надійшло повідомлення, що в одній з квартир на проспекті Героїв Сталінграду виявлено труп невідомої жінки з ознаками насильницької смерті.

За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група районного управління в повному складі, яка почала розслідування. Цього ж дня слідчим відділом Оболонського РУ ГУМВС України в м. Києві відомості про кримінальне правопорушення було внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України. 23 травня після низки оперативно-розшукових заходів столичні правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві. Ним виявився 26-річний житель міста Ніжин Чернігівської області. Як було встановлено, зловмисник був знайомий з потерпілою. Упродовж року в Києві він регулярно користувався її послугами сексуального характеру. Під час останньої зустрічі між ними виникла сварка, яка швидко переросла в бійку. В розпалі цього інциденту молодий чоловік молотком наніс 51-річній жінці тілесні ушкодження, від яких остання померла на місці пригоди. За висновками судово-медичної експертизи смерть настала в результаті перелому кісток черепа. Підозрюваний, якого київські працівники міліції затримали в Ніжині за місцем його мешкання, зізнався в скоєному злочині. Наразі його затримано у порядку ст. 208 КПК України. Призначено ряд експертиз, триває досудове розслідування.

Семенюк Яна
 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool