Київ: у центральній частині міста 18 травня буде перекрито рух транспорту

Травень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

У зв’язку з проведенням заходів у центральній частині міста Києві 18 травня буде тимчасово перекрито рух транспорту наступними вулицями:

 

- Лаврською, площею Слави, вулицею Грушевського;

- Європейською площею, Володимирській узвіз, Трьохсвятительською;

- Хрещатик, Майдан Незалежності, Михайлівською, Володимирській проїзд, вулицею Володимирською (від Прорізної до Софіївської площі), вулицею Малою Житомирською.

Державтоінспекція звертається до мешканців та гостей міста з проханням по можливості обмежити поїздки транспортними засобами до центральної частини міста на час проведення заходів. Забезпечити паркування транспорту лише в тих місцях, де це не суперечить правилам і не буде заважати іншим учасникам дорожнього руху.

А також, для зручності учасникам заходів, які прибудуть автобусами, скористатися паркувальними майданчиками, розташованими біля наступних станцій метро:

- майданчик біля станцій метро "Червоний Хутір";

- станція метро "Лісова" (у двох напрямках);

- станція метро "Житомирська";

- станції метро "Іподром" та "Академмістечко".

Державтоінспекція радить водіям бути гранично уважними, неухильно дотримуватись сигналів регулювальника, вимог дорожніх знаків, і передусім тимчасово встановлених.

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool