Київ: у конструкціях Південного мосту пошкоджень не виявлено

Квітень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

13 квітня до оперативно-диспетчерської служби ГУ ДСНС України у місті Києві надійшло повідомлення про наявність тріщин у конструкціях Південного мосту у м. Києві.

 

Начальником чергової зміни було повідомлено КП "Київавтодор" та направлено на місце виклику представників КП «Київавтодор». На місці події було встановлено, що 12 квітня на проїжджій частині проводились ремонтні роботи асфальтного покриття навкруги деформаційного шва мосту та 13 квітня проводився ямковий ремонт проїзної частини, дані роботи проводились за погодженням з ДАЇ м. Києва. На момент перевірки роботи були завершені, рух транспортних засобів відбувався без перешкод. Пошкоджень конструкцій мосту не було. Про дану подію додатково було повідомлено оперативного чергового КМДА та оперативного чергового ДАІ , повідомляє ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool