Київ: у дворі десятиповерхівкиі горіли 4-и автомобіля

Травень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1015 | Коментарі: 0

22 травня о 23:26 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в Деснянському районі на вул. Закревського, 89.

У дворі десятиповерхівки горів автомобіль «Таврія». Коли рятувальники прибули на місце події, вогнем було охоплено ще й дві розташовані поряд автівки – «ВАЗ 21011» і «Таврія». О 23:47 рятувальники повністю ліквідували пожежу, проте одну з «Таврій» врятувати не вдалося – вона вигоріла вщент. Інша «Таврія» відбулася пошкодженням лакофарбового покриття, у «ВАЗа» внаслідок пожежі понівечено салон та моторний відсік. За попередніми даними, причиною займання став підпал. 23 травня о 14:20 на вул. Заболотного, 156 на проїжджій частині дороги сталося загоряння автомобіля «Reno». О 14:53 рятувальники повністю загасили пожежу. За попередньою версією, причиною займання стала технічна несправність автомобіля, повідомляє сайт ДСНС України.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool