Київ: рятувальники ліквідовують наслідки негоди

Квітень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 2018 | Коментарі: 0

У зв’язку зі значними запасами снігу на більшості території Києва, що накопилися внаслідок сильних опадів ще у березні поточного року, в період танення снігу, піднявся значний рівень води, що призвело до підтоплень окремих територій столиці.

Вже кілька днів поспіль здійснюються прес-тури найбільш важливими місцями столиці, де відбувається скупчення та підйом талої води. Так, 4 квітня, група журналістів у супроводі співробітників Київського гарнізону на чолі з начальником ГУ ДСНС України у м. Києві Андрієм Куценко організовано виїхали в район Жуляни за адресою: вул. Ватутіна, де вже третій день відкачують воду київські та луганські рятувальники.

«Станом на 4 квітня у столиці нараховується 14 підтоплених територій міста, де виникла загроза підтоплення житлових будинків. За допомогою насосної станції проводилася відкачка талої води для запобігання можливого затоплення майна. Усі рятувальники, які працюють на місцях, починаючи з 1 квітня, забезпечені усією необхідної спецтехнікою та знаряддям», - зазначив Андрій Куценко. Про це повідомляє ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool