Київ: пожежа у гуртожитку

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 1923 | Коментарі: 0

27 травня о 22:03 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшла інформація про пожежу в гуртожитку на вул. Металістів, 7.

Рятувальників викликав один з працівників воєнізованої кафедри, котра займала 5 поверх вказаної будівлі. По прибуттю рятувальники встановили, що одна з кімнат на 5-му поверсі повністю охоплена вогнем. На місці виклику працювало 9 пожежних відділень. О 22:32 загоряння було повністю ліквідоване. Унаслідок пожежі кімната вигоріла повністю, вогонь закоптив стіни та стелю коридору гуртожитку. Загиблих та постраждалих немає. Експерти дослідно-випробувальної лабораторії при ГУ ДСНС у м. Києві, які виїжджали на місце пожежі, наразі мають дві версії причини загоряння: коротке замкнення в електромережі та необережне поводження з вогнем мешканців кімнати. Остаточна причина та розміри збитків встановлюються, повідомляє сайт ДСНС України.

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool