Київ: нетверезий водій тролейбуса перевозив пасажирів

Червень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1128 | Коментарі: 0

Трапилося це у суботу, 01 червня о 16 годині 10 хвилин. Працівники столичної Державтоінспекції, згідно дислокації забезпечували безпеку дорожнього руху на Либідській площі, що у Голосіївському районі. Їх увагу привернув тролейбус, що рухався по вулиці Горького та постійно змінював напрямок руху.

Несподівано водій взагалі зупинив транспортний засіб у другій смузі та вийшов з тролейбусу і почав ображати водіїв, автівки яких припарковані край дороги.

Наблизившись до водія, щоб з’ясувати причину раптової зупинки та некоректної поведінки на дорозі, інспектори ДАІ запідозрили, що він перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Спілкування з керманичем - 32-річним киянином, лише підтвердило їх підозри. Від водія було чути різкий запах алкоголю, він ледь тримався на ногах. Слід зазначити, що тролейбус прямував за маршрутом метро Либідська - вулиця Смолича, а в салоні тролейбуса на той час перебували пасажири.

Водій свою провину визнав і не заперечував, що вживав спиртні напої. Порушника відсторонили від керування та у присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол. Матеріали незабаром буде направлено до суду.

Для уникнення подібних ситуацій на дорогах, столична Державтоінспекція вкотре закликає водіїв не сідати за кермо в нетверезому стані. І пам’ятати, що згідно статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення, окрім штрафу за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння від 2550 до 3400 гривень, законодавство передбачає такі види стягнень, як позбавлення права керування транспортним засобом, адміністративний арешт (7-15діб), громадські роботи (40-60 годин) та оплатне вилучення транспортного засобу.
 mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool