Кияни перемогли у чемпіонаті з подолання перешкод із жінкою на шиї (фото)

Березень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Дванадцять пар виявили бажання взяти участь у Другому всеукраїнському чемпіонаті з подолання перешкод із жінкою на шиї, який відбувся 8 березня на теренах гірськолижного курорту «Буковель»

 Спритність та витривалість у подоланні перешкод продемонстрували чоловіки з таких міст, як: Київ, Севастополь, Біла Церква, Полтава, Коломия, Івано-Франківськ, Одеса, Сімферополь, Кам’янець- Подільський (Україна) та Могильов (Білорусія).
Взявши участь у жартівливих змаганнях, вони подарували веселі миті як своїм коханим, так і глядачам й довели, що чоловік та жінка — найкраща спілка.
Звичайно, головне навантаження у змаганнях по-лицарськи переносили чоловіки. Жінки ж теж продемонстрували справжню командну єдність та вправність, вдало балансуючи на шиї у чоловіка: без цього не вдалося б їм подолати, біжучи, лізучи і повзучи, 250 м льодових стежок, снігових кучугур, вогняних перепон.
Виграли приз — романтичну вечерю на двох у ресторані "Козачок", п’ятиденне проживання в готелі «Буковель» та абонементи на катання кияни — Куник Андрій та Жруленко Антоніна


Кияни перемогли у чемпіонаті з подолання перешкод із жінкою на шиї (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool