Кіровоградцям продемонструють техніку виконання вишивки бісером

Травень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 816 | Коментарі: 0

17 травня з 12.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошує усіх бажаючих відвідати чергове засідання творчої студії «фАРТ».

Цього разу на Вас чекає майстер-клас від майстрині клубу «Ниточка» Світлани Вікторівни Петрової, яка продемонструє техніку виконання вишивки бісером.
Бісер – ідеальний матеріал для прикладного мистецтва, адже ним можна створити різні речі, від стильних прикрас, до розкішних вишитих картин, які можуть стати не тільки розкішним елементом інтер’єра, а і чудовим подарунком.
На перший погляд може здатись, що із тисяч бісеринок просто нереально створити красиву вишиванку або приголомшливу картину, але це не так, потрібно лиш спробувати і Ви просто не зможете відірватись від цієї захоплюючої, хоча і вельми копіткої роботи. Тож, для роботи кожен відвідувач повинен мати: - канву для бісеру, тонку голку, бісер (2,3 кольори) та ножиці.

З 4 травня у Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка при відділі мистецтв оформлено виставку робіт Світлани Хавроненко під назвою «Жінка – берегиня роду». Виставка  присвячена Дню матері. Тож завітайте до відділу мистецтв і пориньте у світ прекрасного!


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool