Кіровоградцям презентували книгу про Ірландію

Червень 01, 2012 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

27 травня в Кіровограді презентували книгу «Нація, яка не капітулює». Її автор, Ярослав Іляш, майже дві години намагався «пролити світло» на маловідомі для пересічного українця події боротьби ірландського народу за власну державу.

Не секрет, що Україна як і Ірландія, має своїх «англійців», які з року в рік продовжують колонізацію держави. А приклади відданості ірландців ідеї свободи рідної країни можуть спонукати читача замислитися над власним існуванням, над мірою відданості та жертовності. Про те, чи здатний хоча б один український чиновник - чи то Ющенко, Янукович або Азаров на самопожертву, на відмову від влади заради блага своєї країни, - запитував у присутніх Ярослав Іляш. А у відповідь - тиша, відповідь - очевидна.
До речі, присутні на презентації просто засипали автора книги запитаннями. Його колегам Сергію Кузану - голові Молодіжного Націоналістичного Конгресу та відповідальному за випуск книги Іванові Кішці, в цьому аспекті було значно легше.
Наприкінці зустрічі всі бажаючі мали змогу придбати різноманітну літературу. Також, кілька книжок отримала в подарунок бібліотека ім. Д. Чижевського, яка люб’язно надала приміщення для презентації.
Наступного ж дня – 28 травня, київські гості відпустили у «вільне плавання» «Єлисаветградським книговиром» понад 20 книжок. Таким чином книги від «МНК» взяли участь у буккросингу в Кіровограді.
Книга Ярослава Іляша залишила без відповіді чимало запитань. І те, що навіть серед трьох десятків присутніх на презентації людей думки стосовно неї розділилися, свідчить про те, що тема самоствердження ірландського народу вивчена не повністю і попереду ще десятки років пізнання. Не може лишати байдужим людину прагнення народу до свободи і вірності ідеалам.
Але щоб скласти власну думку про книгу Ярослава Іляша «Нація, яка не капітулює», її таки потрібно прочитати. Придбати книгу можна на сайті МНК. Приємного враження і нових відкриттів!

Прес-служба МНК
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool