Кіровоградців запрошують відвідати новий інтернет-центр

Лютий 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

 Ви зможете безкоштовно скористатися мережею інтернет як на стаціонарному комп’ютері, так і на своєму власному, у WiFi зоні, насолодитися спілкуванням зі своїми друзями та рідними, використовуючи сучасні веб-камери, а також скачати необхідну інформацію.

Відділ інформаційних технологій та електронних ресурсів Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва запрошує всіх бажаючих та не байдужих до новітніх технологій відвідати новий інтернет-центр, відкритий у рамках програми «Бібліоміст».

Завдяки тому, що комп’ютери оснащені пристроями для індивідуального прослуховування, і високій швидкості інтернету ви зможете переглядати улюблені фільми, мультики та передачі он-лайн.
Учні та студенти можуть знайти усю необхідну інформацію для навчання та саморозвитку. Випускники шкіл мають змогу подати анкети до центрів ЗНО (зовнішнього незалежного оцінювання) та роздрукувати усі необхідні для цього документи.
Якщо вас зацікавив уривок з книги, що знаходиться у фондах читальних залів, ви можете, скориставшись нагодою, відсканувати необхідні сторінки і зберегти їх на електронному носії, щоб в подальшому використовувати їх.
Якщо ви забажаєте оздобити свої творчі роботи кольоровими ілюстраціями, чи роздрукувати власне фото, ви зможете скористатися послугою кольорового друку.
Кваліфіковані представники відділу будуть раді Вас бачити, а за потреби нададуть допомогу: у створенні відеороликів, презентацій, побудові графіків та схем, підборі інформації для Ваших творчих робіт, рефератів тощо.
Відділ оснащений 7 робочими місцями, чорно-білим та кольоровим принтерами, сканером, ламінатором.
Не упустить нагоди здобути нові знання та нових друзів разом з бібліотекою!

Бібліотека працює щодня, крім суботи, з 9.00 до 18.00.
Наша адреса:
м. Кіровоград, вул. Декабристів 6/15
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool