Кіровоградців запрошують на народне свято

Березень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1215 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує кіровоградців на народне свято «Масляна весну закликає!»

12 березня 2013 року з 11.00 до 15.00 на вулиці Дворцовій (біля обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка), в рамках акції «Святкуємо разом з бібліотекою», відбудеться справжнє автентичне свято «Масляна весну закликає!».
З давніх часів, в рамках масляного тижня, вівторок носив назву «Розважальний день». Саме в цей день молодь та усі бажаючи виходили на вулицю і влаштовували вуличні розваги та гуляння.
В рамках святкування «бібліотечної Масляної» безліч цікавих народних розваг, музичних виступів, театралізованих забав та смачних млинців.

Афіша заходів


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool