Кіровоградців запрошують на народне свято

Березень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує кіровоградців на народне свято «Масляна весну закликає!»

12 березня 2013 року з 11.00 до 15.00 на вулиці Дворцовій (біля обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка), в рамках акції «Святкуємо разом з бібліотекою», відбудеться справжнє автентичне свято «Масляна весну закликає!».
З давніх часів, в рамках масляного тижня, вівторок носив назву «Розважальний день». Саме в цей день молодь та усі бажаючи виходили на вулицю і влаштовували вуличні розваги та гуляння.
В рамках святкування «бібліотечної Масляної» безліч цікавих народних розваг, музичних виступів, театралізованих забав та смачних млинців.

Афіша заходів


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool