Кіровоградців запрошують на фестиваль «Холодний Яр»

Липень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

З 3 по 5 липня у селі Грушківка Кам'янського району Черкаської області відбудеться фестиваль нескореної нації «Холодний Яр».

Ініціаторами проведення є громадські організації патріотичного спрямування: «Національний Альянс», «Сокіл», «Пласт-станиця Черкаси», «Самооборона Майдану».
Кожен день фестивалю присвячено різним історичним періодам: 3 липня – Русі; 4 липня – Козаччині та Холодноярській республіці; 5 липня – УПА та війні на Сході України.
Протягом трьох діб гості й учасники фестивалю зможуть відвідати гутірки-дискусії з відомими політиками, громадськими діячами, учасниками АТО та Майдану. Також відбудуться спортивні змагання, вечори поезії, фаєр-шоу, ярмарки, виставки та мандрівки Холодним Яром.
Серед відомих гуртів на фестивалі будуть: «Гайдамаки», «Тінь сонця», «Кораллі», «Фіолет», «Веремій», черкащанин Олексій Юрін, який презентує джазову поезію.
Запрошуємо взяти участь у фестивалі «Холодний Яр»!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool