Кіровоградців запрошують на безкоштовну фотосесію просто неба

Липень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Напередодні Міжнародного Дня Фотографа з 12.00 до 14.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім.О.М.Бойченка запрошує усіх бажаючих отримати безкоштовну фотосесію просто неба на вулиці Дворцовій.

Роздрукувати фото зможете у відділі автоматизації та комп’ютерних технологій (2 поверх). Також на Вас чекає книжкова виставка з різноманітною літературою з цифрової фотозйомки.
День фотографа або день Святої Вероніки, покровительки фотографії, святкується 12 липня. Згідно з легендою, коли Ісус по дорозі на Голгофу упав під вагою свого хреста, Вероніка дала йому хустку, щоб витерти обличчя. По поверненню додому Вероніка виявила лик Спасителя, що зберігся на тканині. З тих пір ця хустка, відома як Нерукотворний образ, зберігається в Римі. У зв'язку з цією історією багато професіоналів і любителів фотосправи відзначають своє професійне свято в день цієї Святої.
Приходьте, буде весело!
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool