Кіровоградців запрошують до Ковалівського парку

Травень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 1429 | Коментарі: 0

15 травня у Кіровограді в рамках відзначення Дня Європи заплановано низку заходів. Центром святкування цього року стане Ковалівський парк.

Із 10.00 по 16.00 тут триватиме фестиваль “Єврофест – 2015”. На території парку функціонуватиме європейське містечко, а у програмі фестивалю відбудеться презентація діяльності кіровоградських євроклубів, проводитимуться майстер – класи з техніки живопису та декоративно – ужиткового мистецтва. Учасники свята матимуть змогу переглянути виставки робіт, ознайомитися з інформаційними стендами, переглянути міні – етюди форум – театру та теми європейських цінностей. У містечку проводитиметься соціологічне опитування, працюватиме “вуличний університет” за участю експертів, функціонуватиме літературний майданчик, де декламуватиметься поезія мовою оригіналу.
А ще цього дня до відзначення Дня Європи долучаться заклади освіти, дитячо – юнацькі клуби і спортивні школи. Так у ЗОШ №1 відбудеться “Олімпійський день здоров’я”, ДЮК “Чайка” о 15.00 проводитиме конкурс європейської кухні і презентацію національних костюмів, у ДЮК “Зоряний” о 17.30 для допитливих розпочнеться “круглий стіл” “Політична система Великобританії”, а ДЮК “Гірничий” крокуватиме в ногу з часом і о 18.00 дасть старт скайп – конференції вихованців ЗАКСХМ “Аеліта” з учасниками хореографічних колективів Польщі “Змінимо світ на краще”.
15 травня у Кіровограді відбудеться і захід всеукраїнського масштабу: велосипедисти з усієї України приїдуть до обласного центру в гості, щоб поборотися у турнірі пам’яті Юрія Юрченка.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool