Кіровоградців просять перевести роботу свого електрообладнання на нічний час!

Червень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1210 | Коментарі: 0

Шановні споживачі електричної енергії!

У зв`язку із напруженою ситуацією з поставками вугілля, газу та мазуту на теплові електростанції та можливістю виникнення в об`єднаній енергетичній системі України дефіцитного балансу виробництва і споживання електроенергії, як ніколи актуальним є раціональне та економне її використання – особливо у години максимального навантаження енергосистеми (з 8-00 до 11-00 та з 20-00 до 23-00).
Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг розроблено план заходів зі зменшення електричного навантаження у ранкові та вечірні години доби. Інспекцією Держенергонагляду у Кіровоградській області здійснюється постійний контроль за режимами електроспоживання.
Найбільш ефективним заходом по зниженню навантаження у години максимального електроспоживання є переведення роботи частини електрообладнання споживачів (як юридичних так і фізичних осіб) на нічний час. Це дозволить вирівняти графік електроспоживання, з`явиться можливість економії газу, вугілля й мазуту на теплових станціях.
Окрім цього, використання електроенергії в нічний час може бути економічно вигідним для її споживачів. Наприклад, при встановленні двозонного обліку побутовими споживачами, використана у нічний час (з 23-00 до 7-00) електроенергія оплачується за тарифом, який удвічі нижчий, ніж в інші години доби.
Нині одне із головних завдань, яке стоїть перед підприємствами галузі, не допустити виникнення аварійного дефіциту електричної потужності в об`єднаній енергетичній системі України та введення в дію графіків аварійних відключень електроенергії.
ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до всіх споживачів з проханням із розумінням поставитися до цієї складної ситуації і максимально перевести роботу електрообладнання на нічний час.

Споживаймо електроенергію відповідально!

Зі сподіванням на порозуміння адміністрація ПАТ «Кіровоградобленерго».
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool